CAMPANII TIKTOK ADS

Promovare pe TikTok

Descoperă puterea promovării pe TikTok în creșterea brandului tău. Află cele mai bune strategii, costuri, și cum să atragi publicul țintă adecvat.

TikTok a devenit noua platformă de socializare aleasă de brandurile din întreaga lume. Motivul pentru acest lucru este simplu: TikTok are un potențial publicitar incontestabil. Companiile care își fac promovare pe TikTok au obținut rezultate incredibile la costuri mai mici decât platformele mai mature precum Facebook și Google.

Contactează-ne

Diversificați-vă mixul de canale cu reclame pe TikTok. Te ajutăm să ajungi la clienții tăi care acum își petrec timpul pe TikTok.

În 2023 promovarea brandului tău pe TikTok este o necesitate

Utilizatorii TikTok vin pe platformă pentru a descoperi produse noi și pentru a fi inspirați de modul în care alții le folosesc. Peste tot pe TikTok sunt comunități de nișă, așa că veți găsi întotdeauna una pentru tipul de brand pe care îl sunteți. TikTok are peste 6 milioane de utilizatori activi lunar in România, iar utilizatorii deschid în medie aplicația de 8 ori pe zi. TikTok are de departe cea mai mare acoperire organică dintre toate platformele de social media, ceea ce vă permite să vă creșteți rapid profiturile prin publicitate platită pe TikTok.

6,3 mil

utilizatori TikTok în România

Aceștia sunt în mare parte adulți care fac zilnic cumpărături online.

95%

dintre utilizatori nu sar peste reclamele video pe TikTok

Este comunitatea cu cea mai rapidă creștere și cea mai mare implicare.

58%

dintre utilizatori consideră că reclamele de pe TikTok sunt interesante

Datorită anunțurilor TikTok, îți poți prezenta produsele într-un mod surprinzător și atractiv.

33%

utilizatori au cumpărat un produs datorită unei reclame pe TikTok

Acesta este locul perfect pentru a ajunge la noi clienți.

Transformăm fotografiile tale de produs într-un video atractiv

În cadrul campaniilor de TikTok Ads, pregătim videoclipuri bazate pe fotografiile produselor din magazinul tău. Videoclipurile scurte apar apoi utilizatorilor aplicației TikTok.

Contactează-ne

Ai nevoie de ajutor pentru realizarea de videoclipuri pentru TikTok pentru afacerea ta?

Raportare transparentă a performanței anunțurilor

Credem că este esențial să știi exact ce facem, de ce o facem și ce se întâmplă ca rezultat. De aceea, rapoartele noastre transparente îți spun exact acest lucru. Vei avea opțiunea de a discuta săptămânal cu noi despre campania ta, alături de o analiză trimestrială mai detaliată a progresului nostru față de obiectivele convenite pe 12 luni.

Raportare transparentă a performanței anunțurilor

Credem că este esențial să știi exact ce facem, de ce o facem și ce se întâmplă ca rezultat. De aceea, rapoartele noastre transparente îți spun exact acest lucru. Vei avea opțiunea de a discuta săptămânal cu noi despre campania ta, alături de o analiză trimestrială mai detaliată a progresului nostru față de obiectivele convenite pe 12 luni.

„Cifrele nu mint – vizitele organice pe site-ul magazinului nostru au crescut semnificativ, iar efectul este clar vizibil. Spre deosebire de primele noastre încercări cu alte agenții.”

MediFashion.ro

Promovare pe TikTok. Începe campania de reclame plătite chiar de astăzi

Fiecare anunț plătit este direcționat perfect către clienții ideali, utilizând opțiunile extinse de targetare ale TikTok, te ajutăm să ajungi exact la publicul pe care dorești să îl atragi sau căruia dorești să îi vinzi produsele tale. Setăm audiențele anunțurilor utilizând filtrele demografice, interesele și comportamentele.

Dominată de generația Z. Cu o putere de cumpărare uriașă

Generația Z este motorul creșterii TikTok, peste 60% din totalul utilizatorilor fiind născuți după 1996. Generația Z are, de asemenea, o putere de cumpărare semnificativă: în 2023, aceștia vor reprezenta 50% din piață și vor avea o putere de cumpărare de milioane de dolari. Dacă nu faci publicitate pentru Generația Z pe TikTok, îți faci un deserviciu pentru magazinul tău online.

(Chiar dacă publicul tău țintă este de peste 35 de ani, există încă MULTE oportunități!).

De ce merită să începi o colaborare cu Fine Digital?

  • Măsurăm succesul în performanța partenerilor alături de care lucrăm
  • Ne dorim să facem performanță și să obținem rezultate de care să fim mândri din fiecare colaborare
  • Credem cu tărie că transparența, comunicarea și asumarea sunt fundații puternice pentru parteneriate de succes

Contactează-ne

Întrebari frecvente

Cine folosește TikTok? La ce cohortă va ajunge reclama mea?

TikTok în România este folosit de aproape 7 milioane de utilizatori. Peste 66% dintre aceștia sunt adulți care sunt dispuși să facă cumpărături online. Cea mai semnificativă cohortă este reprezentată de Generația Z și Milenialii târzii (între 18 și 35 de ani).

Anunțul tău și vizualizările video vor ajunge la grupul de vârstă cel mai interesat de produsele tale. Nu trebuie să îți faci griji că va fi văzut în principal de adolescenți, care nu sunt grupul tău țintă. TikTok va afișa reclame utilizatorilor pe care îi targetezi.

Unde sunt afișate anunțurile TikTok?

Anunțurile de shopping vor fi afișate în aplicația TikTok, pe tot ecranul, între videoclipurile vizionate de utilizatori.

Care este costul de desfășurare a unei campanii?

Costul unei campanii TikTok Ads depinde de bugetul pe care doriți să îl cheltuiți pentru publicitate. Bugetul minim pentru rularea unei campanii este de 300 EUR net. Costul de realizare al campaniei inițiale este de 150 EUR, iar pentru managementul campaniei se va percepe o taxa lunară de 50 EUR net.

Fii brand-ul pe care toată lumea îl privește cu admirație

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că îți dorești promovare pe Insagram. Nu ezita să ne scrii dacă dorești să colaborăm.

Contactează-ne acum

Îmbrățișează toate oportunitățile de dezvoltare. Atrage mai mulți clienți.

Ia legatura cu clienții tăi oriunde s-ar afla în timpul călătoriei lor online.

AI – Marketing Automatizat

Promovare prin Marketing automatizat