AGENTIE OPTIMIZARE SEO

Servicii Optimizare SEO

Descoperă cele mai eficiente strategii de optimizare SEO care-ți pot aduce rezultate concrete în 2023.

Avem experiența și expertiza necesară pentru a te ajuta să te poziționezi pe prima pagină din Google cu un site optimizat SEO, inclusiv printr-un plan de promovare SEO bine structurat, astfel încât clienții să îți poată găsi cu ușurință afacerea.

Contactează-ne

Clienții tăi caută acum produsele tale pe Google. Nu lăsa concurența să te depășească. Obține mai mult trafic organic pentru afacerea ta.

Servicii de optimizare SEO

Prima pagină din Google este a ta

În România peste 97% dintre utilizatorii de internet utilizează Google ca și motor de cautare. Afacerile care nu apar în căutările din Google cu cât mai multe cuvinte cheie pe primele poziții, putem spune că fac orice, dar nu optimizare SEO! Dacă aduci mai mult de 65% din trafic pe canalele plătite, este foarte probabil să-ți diminuezi considerabil marja de profit. Pe termen lung, optimizarea SEO și concentrarea pe creșterea traficului organic rămâne cea mai profitabilă parte a marketingului digital.

Audit Content On-Site

Conținutul site-ului este cel mai important semnal pentru motoarele de căutare atunci când vine vorba de determinarea căutărilor pentru care sunteți eligibil pentru a fi clasificat. Auditul nostru de conținut analizează orientarea și calitatea conținutului tău existent, precum și identificarea strategiilor pe termen mai lung pentru a te ajuta să îți crești și mai mult vizibilitatea organică.

 • Analiza succeselor și oportunităților actuale de targetare a cuvintelor cheie
 • Analiza lacunelor de conținut
 • Analiza conținutului competitorilor
 • Auditul calității conținutului
 • Recomandări de optimizare pentru paginile de destinație cheie
 • Recomandări pentru optimizarea metadatelor
 • Analiza intenției de căutare
 • Strategie de conținut informațional
 • Utilizarea de multimedia

La final îți vom oferi o strategie și un plan de acțiune care credem că te va ajuta la atingerea obiectivelor de trafic, de lead-uri și de vânzări ale site-ului tău.

Contactează-ne

Servicii SEO Tehnic

SEO tehnic este mai important ca niciodată, vă ajută să vă faceți site-ul mai ușor de navigat atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru utilizatori. SEO tehnic este fundația oricărei strategii de marketing digital de succes. Vom audita pentru tine:

 • Examinarea structurii și a conținutului site-ului, atât pentru versiunea mobilă și pentru desktop,
 • Diagnosticarea modului în care motoarele de căutare vă parcurg, redau și indexează în prezent paginile,
 • Analizăm modul în care motoarele de căutare înțeleg paginile site-ului,
 • URL-uri care sunt redirecționate 301 sau care conțin etichete canonice sau no-index
 • URL-uri cu coduri 4xx sau 5xx
 • Ne asigurăm site-ul are un sitemap XML optimizat
 • Testam viteza paginilor
 • Dacă, după ce ai văzut raportul, decidzi să devi client al Fine Digital, te vom ajuta să implementezi toate erorile din site-ul tău.

  Contactează-ne

  Servicii de optimizare SEO pentru ecommerce

  Servicii optimizare SEO complete cu focus pe date

  O bună poziționare în motoarele de căutare nu înseamnă doar mai mult trafic și mai multe vânzări, ci și creșterea traficului organic, care este vital pentru succesul pe termen lung în mediul online. Suntem alături de partenerii noștri cu soluții de optimizare SEO organic pentru performanțe în mediul online. Fiecare strategie se bazează pe analiza de date și pe experiența noastră în optimizarea SEO.

  Beneficii optimizare SEO

  SEO (Search Engine Optimization) vă ajută să vă depășiți cei mai puternici concurenți, stimulează succesul pe termen lung, scade costurile de publicitate, maximizează succesul campaniilor PPC. Dacă dorești mai multă notorietate a brandului, vizibilitate online, lead-uri, vânzări si clienți loiali, SEO este răspunsul.

  O abordare SEO unică & personalizată

  Fiecare strategie SEO personalizată alături de Fine Digital este construită cu obiectivele afacerii tale în prim plan. Prin serviciile noastre SEO profesionale, te ajutăm să găsești și să te adresezi celei mai valoroase audiențe prin optimizarea tuturor elementelor SEO: de la keyword research, până la optimizare SEO On-Page și optimizare SEO Off-Page, inclusiv SEO tehnic.

  Nu există două strategii SEO identice. De aceea, ne adaptăm serviciile SEO la nevoile individuale ale afacerii tale. De la îmbunătățirea vizibilității afacerii locale până la aducerea produselor de comerț electronic în fața oamenilor potriviți la momentul potrivit. Explorați serviciile noastre SEO de mai jos.

  1

  Local SEO

  Fie că ai o afacere care se adresează clienților la nivel local sau un brand național care caută să identifice cu precizie clienții din anumite locații, optimizarea locală pentru motoarele de căutare este mai importantă ca niciodată.

  2

  eCommerce SEO

  Vânzările online sunt într-o creștere mai abruptă ca niciodată. Fie că ești un brand cu produse hand-made, sau un business cu câteva zeci de mii de produse, SEO pentru eCommerce îți va aduce mai multă vizibilitate.

  3

  Mobil SEO

  Majoritatea căutărilor au loc de pe dispozitive mobile și din ce în ce mai multe achiziții sunt realizate direct de pe telefon. SEO pentru mobil se asigură că te poziționezi corect pentru a ajunge la audiența ta

  4

  Technical SEO

  SEO tehnic este fundația oricărui site care va fi lider în nișa sa. Fără o bază tehnică solidă, orice alt efort este de prisos.

  5

  Link Building

  Orice site are nevoie de expunere pentru a se bucura de autoritate. Strategia corectă de link building îți oferă expunerea de care ai nevoie și autoritatea necesară pentru o poziționare mai bună.

  6

  SEO Site Nou

  Dacă există un moment în care succesul din optimizarea SEO poate veni rapid, acesta este chiar atunci când un site este lansat. Te ajutăm să îți optimizezi site-ul chiar în timpul fazei de web development pentru a-ți asigura cel mai bun start în business.

  Contactează-ne

  strategii de optimizare seo

  „Cifrele nu mint – vizitele organice pe site-ul magazinului nostru au crescut semnificativ, iar efectul este clar vizibil. Spre deosebire de primele noastre încercări cu alte agenții.”

  Ciprian | MediFashion.ro

  Fii brand-ul pe care toată lumea îl privește cu admirație

  Ești interesat de servicii de optimizare SEO? Nu ezita să ne scrii dacă dorești promovare SEO pentru site-ul tău.

  Contactează-ne acum

  Audit SEO 100% Gratuit

  Beneficiază de asistență la fiecare pas datorită unei echipe de experți în Digital Marketing. Te vom ajuta să faci performanță în mediul online pe fiecare canal ales de tine.

  10 + 4 =

  Beneficiaza de Avantajele Optimizarii SEO

  Ce includ serviciile agenției noastre SEO?

  Creșterea semnificativă a traficului organic poate fi transformatoare pentru orice afacere. Am ajutat clienții să își crească semnificativ cifra de afaceri doar cu ajutorul SEO. Dar acest tip de creștere necesită timp, răbdare și o mare varietate de tehnici.

  Strategia noastră SEO implică o serie de activități tehnice, analize și creativitate. De la cercetarea, planificarea și optimizarea tehnică on site până la crearea de conținut nou care să vizeze profilul ideal al clienților în diferite etape ale parcursului de achiziție, fiecare campanie SEO Fine Digital este concepută special pentru client pe baza a ceea ce este necesar pentru a obține cel mai bun randament al investiției.

  Auditul SEO

  Vom vâna oportunitățile de optimizare pe care le oferă site-ul tău. După ce am terminat auditul, ne vom ocupa de optimizări în ordinea priorităților.
  Auditurile noastre SEO detectează orice, de la link-uri proaste care ar putea afecta autoritatea site-ului tău, până la probleme tehnice care împiedică poziționarea site-ului tău.

  Keyword research

  Analiza cuvintelor cheie a evoluat foarte mult de la zilele domeniilor cu corespondență exactă, iar ceea ce este mai important decât oricând este înțelegerea intenției de căutare.
  Analiza cuvintelor cheie identifică termenii care pot duce la venituri și termenii cu caracter informativ care răspund întrebărilor unui potențial client aflat în primele etape ale căutării.

  Optimizarea paginilor

  Vom optimiza paginile site-ului tău pentru cele mai profitabile cuvinte cheie. Cartografiem cele mai relevante cuvinte cheie pentru fiecare pagină pentru a preveni canibalizarea paginilor.
  Spre deosebire de vremurile în care se foloseau cuvinte cheie de umplutură, Google și vizitatorii site-ului tău se așteaptă la o experiență sofisticată și relevantă pentru căutarea lor.

  Analiza backlink-urilor

  În timp ce backlink-urile pot ajuta la o bună poziționare a unui site, din păcate, unele dintre acestea pot face mai mult rău decât bine. Linkurile spammy, de calitate scăzută – achiziționate de la agenții sau furnizori dubioși, care nu se preocupă de calitate cât de de volum – pot afecta poziționarea unui site.

  SEO tehnic

  SEO tehnic implică partea mai complicată a SEO. Vom verifica „motorul” site-ului tău, pentru a face modificări și pentru a implementa schema markup.
  SEO tehnic include îmbunătățirea navigabilității unui site web – cât de ușor este pentru crawlerele web să navigheze și să parcurgă un site. Îmbunătățirea funcționalității și a capacității de accesare a site-ului tău poate duce și la îmbunătățirea timpului de încărcare a paginilor.

  Analiza competitorilor

  De asemenea, vom face un audit al concurenților tăi. În acest fel, putem evalua dacă aceștia fac în prezent ei înșiși demersuri de optimizare SEO și care sunt punctele lor forte și punctele slabe.
  Specialistul SEO va folosi această analiză pentru a decide care dintre punctele forte – și punctele slabe – ale concurenților tăi pot fi folosite pentru a îmbunătăți poziționarea site-ului tău.

  Crearea de conținut

  Este posibil să fie nevoie de conținut nou pentru a viza căutările pe care le face publicul tău țintă, în special dacă vă aflați într-o nișă competitivă sau dacă site-ul tău este cu mult în urma concurenților.

  Backlinking

  Link-urile sunt încă foarte relevante în SEO și sunt incredibil de puternice pentru îmbunătățirea clasamentului unui site web. Mai degrabă decât să se concentreze pe volumul de linkuri, specialiștii SEO și de content marketing se vor concentra pe linkuri relevante din punct de vedere contextual și cu autoritate. Aceste link-uri stabilesc expertiza și autoritatea brandului tău. Link-urile sunt încă foarte relevante în SEO și sunt incredibil de puternice pentru îmbunătățirea clasamentului unui site web. Mai degrabă decât să se concentreze pe volumul de linkuri, specialiștii SEO și de content marketing se vor concentra pe linkuri relevante din punct de vedere contextual și cu autoritate. Aceste link-uri stabilesc expertiza și autoritatea brandului tău.

  Cum funcționează optimizarea pentru motoarele de cautare?

  SEO este practica de a face modificări la prezența ta online, în special la site-ul tău, făcându-l mai atractiv pentru motoarele de căutare precum Google sau Bing. Motoarele de căutare parcurg (sau scanează) toate site-urile pentru a înțelege despre ce este vorba. Cele mai bune practici SEO se asigură că este ușor pentru motoarele de căutare să înțeleagă un anumit site. SEO mărește traficul organic și calitatea vizitatorilor fără costuri suplimentare. Nu include niciun fel de reclamă plătită și exclude traficul direct (adică acei utilizatori care scriu adresa URL exactă și accesează site-ul). Cu o strategie SEO consolidată, Google îl va identifica un site ca fiind o autoritate în domeniul său și va îndrepta utilizatorii în direcția prezențelor online cu cea mai mare autoritate.

  Cât durează optimizarea SEO?

  Acest lucru depinde în întregime de obiectivele tale și de tacticile pe care le folosești în campanie. Cei mai mulți experți SEO vor estima între patru și șase luni înainte de apariția primelor rezultate. Este important de reținut că acesta este momentul în care începeți să vedeți rezultatele, nu momntul în care vă atingeți obiectivele stabilite.

  Ce sunt cele mai bune practici SEO?

  >SEO este o practică multifațetată ce necesită multe acțiuni diferite care trebuie întreprinse pe un site pentru ca acesta să fie optimizat pentru căutare. Mulți oameni corelează SEO cu un conținut de înaltă calitate, deoarece algoritmii de căutare au evidențiat conținutul ca fiind un factor important de poziționare (ranking). Algoritmii caută conținut care să răspundă intenției de căutare a utilizatorilor. Dacă conținutul tău se adresează direct publicului tău țintă, site-ul tău va fi, cel mai probabil, printre primele opțiuni pe care Google le oferă utilizatorilor. Dar conținutul în abstract nu este o bună practică SEO. Este nevoie de linkuri externe cu autoritate care să facă referire la site-ul tău, iar aceste linkuri trebuie să fie generate de site-uri cu autoritate și care sunt relevante pentru segmentul tău de piață.

  Cât de repede îmi puteți crește numărul de clienți potențiali și de vânzări?

  În realitate, optimizarea SEO dura luni bune la a vedea îmbunătățiri în poziționarea din motoarele de căutare, un trafic crescut și o creștere a conversiilor. Timpul exact de care este nevoie va depinde de cât de disputate sunt rezultatele căutărilor între domeniile concurente, de cât de în urmă este site-ul tău și de volumul de muncă SEO pe care îl facem pentru tine.
  Îmbunătățirile apar, în general, după trei luni de muncă SEO consecventă, iar câștigurile semnificative încep să se simtă între șase și douăsprezece luni de la demararea activităților de optimizare SEO.
  Subliniem faptul că, deși SEO este o strategie pe termen lung, oferă un excelent randament al investiției pentru multe afaceri, deoarece traficul organic are de obicei o rată de conversie foarte mare.

  Îmbrățișează toate oportunitățile de dezvoltare. Atrage mai mulți clienți.

  Ia legatura cu clienții tăi oriunde s-ar afla în timpul călătoriei lor online.

  Optimizare SEO

  Optimizare SEO