AGENȚIE FACEBOOK ADS

Promovează-ți produsele cu Facebook Ads

Suntem o agenție de Facebook Ads dedicată să vă ajute să transformați afacerea cu campanii publicitare de succes. Începeți să vă extindeți vizibilitatea și să creșteți vânzările încă de astăzi.

Folosește Facebook pentru a crea anunțuri și pentru a desfășura campanii publicitare eficiente și care se adresează publicului ideal. Facebook este unul dintre cele mai importante instrumente de marketing digital pentru orice afacere de comerț electronic care dorește să se extindă și să crească online în 2023 și dincolo de această perioadă.

Contactează-ne

Te ajutăm să ajungi la clienții tăi care acum caută produsele tale pe Facebook.

Anunțurile tale în campaniile Facebook Ads

Pentru performanța magazinului tău online vom folosi toate tipurile de campanii: Awareness, Consideration, Conversion.

Anunțurile tale în Story

Anunțurile tale Carusel

Anunțurile tale în Instagram Story

Anunțurile tale în postări

Anunțuri în messenger

Facebook Ads – piesa centrală a strategiei tale de creștere

Facebook a creat o oportunitate unică pentru ca afacerile să ajungă la publicul țintă cu o precizie incredibilă și cu un buget de orice dimensiune. Cu anunțurile Facebook, tu alegi publicul ideal pentru afacerea ta, iar noi le livrăm anunțurile tale. Aducem rezultate prin livrarea de anunțuri Facebook către un public relevant, cu cele mai mari șanse de conversie.

Promovează-ți produsele în mai multe locuri simultan

În cadrul campaniilor de Facebook Ads, reclamele tale sunt afișate în întreaga familie de servicii Meta – Instagram Ads, Messenger și Audience Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de ajutor pentru realizarea de campanii Facebook Ads?

Promovează-ți produsele în mai multe locuri simultan

În cadrul campaniilor de Facebook Ads, reclamele tale sunt afișate în întreaga familie de servicii Meta – Instagram, Messenger și Audience Network.

Contactează-ne

 

Ai nevoie de ajutor pentru realizarea de campanii Facebook Ads?

Începe campania de reclame plătite pe Facebook Ads chiar de astăzi

Fiecare anunț plătit este direcționat perfect către clienții ideali, utilizând opțiunile extinse de targetare ale Facebook. Te ajutăm să ajungi transmiți mesajul tău publicitar către cumpărători prin mai multe canale simultan. Setăm audiențele anunțurilor utilizând filtrele demografice, interesele și comportamentele. În plus, implementăm campanii strategice de Google Ads pentru a maximiza vizibilitatea și a atrage un public mai larg.

SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE

6 de campanii Facebook Ads + Instagram

35%

creșterea traficului în magazine

2316%

rentabilitatea investițiilor (ROAS)

FASHION

2 luni de campanii Google Ads + Facebook Ads + Instagram

2x

mai multe tranzacții în magazine

950%

rentabilitatea investițiilor (ROAS)

Campanii Facebook și Instagram Ads

Prețuri începând de la

200 Euro + TVA

Contactează-ne

Ce îți oferim

 • Audit gratuit a contului de Facebook Ads
 • Un raport cu rezultatele auditului
 • Structură nouă a campaniilor
 • Copy unic pentru fiecare campanie
 • Realizare vizual cu materialele oferite de tine
 • Structură nouă a campaniilor
 • Postări
 • Raport cu rezultatele campaniilor

Întrebari Frecvente Facebook Ads

Am nevoie de o pagină de Facebook pentru a desfășura o campanie?

Da, avem nevoie de acces la contul tău de Meta Business pentru a rula anunțuri. Dacă nu ai încă o pagină de Facebook, te vom ajuta să creezi una pentru afacerea ta. Este bine ca pagina să fie administrată de tine în mod regulat. Acest lucru permite o mai bună comunicare cu clienții și acordarea unei atenții mai mari grupului țintă.

Îmi veți administra pagina de Facebook?

Parțial. Ne focusăm pe livrarea de anunțuri plătite în ecosistemul Meta. În timp ce îți vom crea o strategie de conținut, utilizând fotografiile tale de produs, și vom realiza postări pe paginile tale de Social Media, relația cu clienții și administrarea comentariilor îți va reveni ție.

Ce produse sunt incluse în campanie?

În campanie participă toate produsele din magazin care corespund cerințelor anunțului. Puteți citi mai multe despre acest lucru în Meta Business Help Centre. Nu uitați să completați numele produsului, descrierea, fotografia, prețul, disponibilitatea, data de expediere și codul producătorului.
Catalogul de produse vizate în campanie este actualizat o dată pe zi. Acest lucru înseamnă că toate modificările pe care le faceți la produse, cum ar fi: stoc nou, schimbarea titlurilor, descrierilor sau fotografiilor vor fi încărcate automat în termen de 24 de ore.

Pot să aleg eu produsele incluse în campanie?

La începutul campaniei, îți recomandăm să promovezi toate produsele pentru a le explora potențialul de vânzare. Datorită faptului că promovăm întreaga gamă, putem vedea ce produse sunt interesante din punctul de vedere al publicului și putem ajunge la mai mulți clienți. Specialiștii noștri configurează campania astfel încât să aducă rezultate satisfăcătoare în cadrul unui anumit buget. Introducem modificările necesare în mod continuu, iar cu cât campania se desfășoară mai mult timp, cu atât mai bine va livra.

Unde vor fi afișate reclamele?

Anunțurile sunt afișate pe:

 • Facebook;
 • Instagram;
 • Audience Network – rețeaua de publicitate a Facebook. Anunțurile sunt afișate și în cadrul altor servicii cu care Facebook colaborează;
 • Messenger.
Care sunt costurile derulării unei campanii Meta?
Costul campaniei Facebook Ads începe cu un buget publicitar de 200 EUR net. Modelul nostru de facturare are un preț de bază de 250 EUR +TVA pentru administrarea campaniei, la care se adaugă un procent de 10% din bugetul investit.

Fii brand-ul pe care toată lumea îl privește cu admirație

Hai să discutăm despre cum putem crește împreună business-ul tău, prin campanii eficiente! Nu ezita să ne scrii dacă dorești să colaborăm.

Contactează-ne acum

Îmbrățișează toate oportunitățile de dezvoltare. Atrage mai mulți clienți.

Ia legătura cu clienții tăi oriunde s-ar afla în timpul călătoriei lor online.