PROMOVARE PE INSTAGRAM

Remarcă-te cu publicitate pe Instagram

Platformele de social media captează o treime din timpul pe care clienții tăi îl petrec online

Cu un engagement mai mare decât orice altă platformă de social media, publicitatea pe Instagram are un randament excepțional. Acest lucru, combinat cu unele dintre cele mai robuste funcții de targetare, duce la campanii profitabile și ultra-targetate.

Contactează-ne

Te ajutăm să ajungi la clienții tăi prin campanii profitabile pe Instagram.

Fii memorabil pentru fiecare potențial client.

Instagram își atrage utilizatorii cu fotografii și clipuri video scurte. Acest lucru îți permite să ajungi la o audiență care dorește să-ți vadă produsele. Noi te ajutăm cu anunțuri „catchy” și atrăgătoare pentru a ieși în evidență în fața concurenței tale. Creăm anunțuri eficiente, surprinzătoare, care atrag atenția și clickurile utilizatorilor.

Rafinarea campaniilor plătite

Campaniile bune se construiesc asemenea unei clădiri – cărămidă cu cărămidă pe o fundație solidă. Campaniile excelente sunt rafinate, ajustate și optimizate continuu. De aceea, ziua lansării unei noi campanii este doar începutul. Fiecare audiență ajunge la saturație, fiecare reclamă ajunge în cele din urmă la saturație. De aceea, suntem neobosiți în a aduce îmbunătățiri continue, a regândi și a testa noi perspective pentru a obține cel mai înalt nivel de performanță. În acest context, creșterea afacerii prin campanii PPC devine un instrument esențial în arsenalul nostru de strategii de marketing, contribuind la consolidarea și extinderea prezenței online a afacerii tale.

Rafinarea campaniilor plătite

Campaniile bune se construiesc asemenea unei clădiri – cărămidă cu cărămidă pe o fundație solidă. Campaniile excelente sunt rafinate, ajustate și optimizate continuu. De aceea, ziua lansării unei noi campanii este doar începutul. Fiecare audiență ajunge la saturație, fiecare reclamă ajunge în cele din urmă la saturație. De aceea, suntem neobosiți în a aduce îmbunătățiri continue, a regândi și a testa noi perspective pentru a obține cel mai înalt nivel de performanță.

Folosește Instagram pentru a veni în întâmpinarea clienților

Îmbunătățește până la perfecție experiența utilizatorilor interesați de produsele tale. Transformă-ți pagina de Instagram într-un punct de atracție. Oferă o experiență interactivă și afișează informații despre produsele tale în diferite formate, inclusiv videoclipuri.
Adăugă tag-uri relevante și stickere produselor afișate în postări sau în Stories. Fă în așa fel încât cumpărătorii să poată ajunge rapid și simplu în magazinul tău online.

Începe campania de reclame plătite pe Insagram chiar de astăzi

Fiecare anunț plătit este direcționat perfect către clienții ideali, utilizând opțiunile extinse de targetare ale Instagram & Facebook. Te ajutăm să ajungi exact la publicul pe care dorești să îl atragi sau căruia dorești să îi vinzi produsele tale. Setăm audiențele anunțurilor utilizând locația, filtrele demografice, interesele și comportamentele.

Campanii Facebook și Instagram Ads

Prețuri începând de la

200 Euro + TVA

Contactează-ne

Ce îți oferim

  • Audit gratuit a contului de Facebook Ads
  • Un raport cu rezultatele auditului
  • Structură nouă a campaniilor
  • Copy unic pentru fiecare campanie
  • Realizare vizual cu materialele oferite de tine
  • Structură nouă a campaniilor
  • Postări
  • Raport cu rezultatele campaniilor

Întrebări frecvente

Pot să rulez o campanie Instagram fără un cont de Facebook?

Nu. Publicitatea pe Instagram este afișată ca parte a campaniei Facebook Ads, așa că avem nevoie de acces la contul Meta Business Suite al magazinului tău pentru a rula campaniile. Poți limita afișarea anunțurilor doar la aplicația Instagram, însă ai nevoie de un cont business de Facebook pentru a le rula.

Unde și în ce format vor apărea anunțurile Instagram?

Anunțurile pe care le vom afișa pe Instagram sunt reclame dinamice de produs, care direcționează utilizatorul spre pagina de produs din magazinul online. Acestea vor apărea în News Feed și în Stories și Reels.

Ce produse sunt incluse în campanie?

În campanie participă toate produsele din magazin care corespund cerințelor anunțului. Puteți citi mai multe despre acest lucru în Meta Business Help Centre. Nu uitați să completați numele produsului, descrierea, fotografia, prețul, disponibilitatea, data de expediere și codul producătorului.
Catalogul de produse vizate în campanie este actualizat o dată pe zi. Acest lucru înseamnă că toate modificările pe care le faceți la produse, cum ar fi: stoc nou, schimbarea titlurilor, descrierilor sau fotografiilor vor fi încărcate automat în termen de 24 de ore.

Pot să aleg eu produsele incluse în campanie?

La începutul campaniei, îți recomandăm să promovezi toate produsele pentru a le explora potențialul de vânzare. Datorită faptului că promovăm întreaga gamă, putem vedea ce produse sunt interesante din punctul de vedere al publicului și putem ajunge la mai mulți clienți. Specialiștii noștri configurează campania astfel încât să aducă rezultate satisfăcătoare în cadrul unui anumit buget. Introducem modificările necesare în mod continuu, iar cu cât campania se desfășoară mai mult timp, cu atât mai bine va livra.

Cât durează lansarea unei campanii?

Procesul de lansare durează de obicei până la 7 zile lucrătoare din momentul în care se acordă acces corect la pagina de Facebook a companiei. Campania este verificată de Facebook și apoi configurată de specialiștii noștri.

Care sunt costurile derulării unei campanii Instagram?

Costul campaniei Facebook Ads începe cu un buget publicitar de 200 EUR net. Modelul nostru de facturare are un preț de bază de 250 EUR +TVA pentru administrarea campaniei, la care se adaugă un procent de 10% din bugetul investit.

Fii brand-ul pe care toată lumea îl privește cu admirație

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că îți dorești promovare pe Instagram. Nu ezita să ne scrii dacă dorești să colaborăm.

Contactează-ne

Îmbrățișează toate oportunitățile de dezvoltare. Atrage mai mulți clienți.

Ia legatura cu clienții tăi oriunde s-ar afla în timpul călătoriei lor online.